Vinn ett belgiskt våffeljärn för belgiska våfflor till dig själv eller till en vän!

Gå med för att ha chansen att vinna Arietes våffeljärn.  Gör dina våfflor, frasiga och helt perfekta på bara några minuter. Fira våffeldagen, onsdagen den 20 mars eller andra dagar på året, med belgiskt fras. En belgisk våffla gräddas i ett särskilt våffeljärn som ger en fyrkantig och lite högre form än en traditionell svensk våffla. Tillsammans med chokladsås och glass eller grädde är detta ren njutning!

Tävlingen avslutas den 26 januari 2020 kl 24.00 och dras genom lottning. Nedan ser du flera olika sätt att delta i tävlingen, ju mer du deltar i nedanstående, ju fler chanser har du att vinna.

Belgiska våfflor passar perfekt när du ska laga brunch!  Själv älskar jag att servera belgiska våfflor tillsammans med bär, florsocker, grädde eller lite mjuk vaniljglass. Det är som en ”match made in heaven

De här underbara våfflorna kommer ursprungligen från Bryssel där de säljs av gatuförsäljare. Där serveras de oftast pudrade med florsocker och ibland med chokladsås och vispad grädde. Belgiska våfflor är stora, tjocka och rektangulära och gräddas i ett belgiskt våffeljärn.

Det bästa av allt är att Arietes våffeljärn är superenkel att använda. Sätt i kontakten. Vänta tills det järnet blir varm. Öppna överdelen. Lägg i smeten. Grädda dina belgiska våfflor i 2-5 minuter. Ät och njut!

Det är svårt att göra fel!

Sen är den ju väldigt snygg också med sin fantastiska retrodesign. Den kommer att passa perfekt i ditt kök.