Vilket par de var på scen!

Alltsedan  Grease 1978 var det många fans som önskade att de två skulle komma tillbaka och göra något tillsammans.

När han pratade på röda mattan inför premiären av  ”The Fanatic”, berättade Travolta om sin nära vänskap med Olivia Newton-John och gav lite antydningar om att de kanske skulle återförenas för ett nytt projekt!

 

Embed from Getty Images

”Vi var tillsammans för inte så länge sedan, för cirka tre månader sedan, och vi smsar varandra hela tiden,” säger han på premiären.

”Det är underbart … Om jag går för att se henne i hennes show, går vi backstage och umgås, och jag tittar på showen och allt det där. Om jag besöker henne personligen, äter vi vanligtvis middag och pratar om vad som hänt senaste tiden. Och nyligen har vi pratat om att försöka göra något tillsammans.

Vad dessa två kändisar gjort de senaste åren?

De två har varit mycket aktiva i sina egna liv och projekt de senaste månaderna. Travolta har varit en del av tre premiärfilmer i år.

  • The Fanatic
  • The Poison Rose
  • Trading Paint

Olivia Newton-John har främst fokuserat på sin hälsa eftersom hon kämpar med sin tredje cancerdiagnos.

”Det var ett utmanande år eftersom jag bröt mitt korsben och jag var tvungen att lära mig gå igen och allting,” säger Newton-John om hennes cancer. Hennes cancer har spridit sej och hon har fått metastaser i hennes ben. Ändå fortsätter hon att slåss vidare! ”Men jag är stark, och jag är tillbaka, och jag mår bra och älskar varje minut.”

– Under de tuffa tiderna har alltid John räckt ut en hjälpande hand till mig, säger Olivia Newton John.

 “That’s cool, baby… you know how it is, rockin’ and rollin’ and whatnot,”

Om du inte kommer ihåg ovanstående mening, så påminner vi dig i filmen. I filmen får Danny en ”söt” återförening med sin älskade Sandy, som han mött under sommaren.  Men så blir allt lite ”för gulligt” och inser att han måste försöka se cool ut framför sina vänner, T-Birds.

Han beter sig riktigt illa åt och ber Sandy att glömma honom och leta efter någon annan.

Du ser sekvensen genom att kolla in videon nedan!