Bosse Parnevik avslöjar en hemlighet och vi blir helt chockade!

Bosse Parnevik är utan tvekan en av våra mest älskade komiker. 1963 slog han igenom när han medverkade i radioprogrammet Lennart Hylands Karusellen. Sedan dess har han varit med i mängder av tv-program, filmer och serier och har ofta hyllats för sina magnifika imitationer av kända svenskar som Olof Palme, Ingemar Mundebo, Lennart Bodström, Sven-Bertil Taube och Bengt Bedrup.

I slutet av 70-talet var han värd för sitt egna tv-program, Party hos Parnevik, som blev en stor succé och det är ifrån denna serie som vi hittat denna fantastiska video.

Party hos Parnevik gästade flera svenska kändisar som Ted Gärdestad, Eva Rydberg, Sten-Åke Cederhök, Eva Bysing och Lill-Babs hans program.

Bosse avbryter Björn när han börjar sjunga!

I ett av programmen var en annan älskad svensk artist på plats i studion, nämligen Björn Skifs. Först sitter de två i soffan och pratar lite och senare ska Björn framföra en kärlekslåt till sin flickvän. Låten är Evert Taubes fina visa Min älskling du är som en ros.

Sagt och gjort, Björn greppar gitarren och börjar spela men snart känner Bosse att han har lite information han behöver dela med sig av och avbryter Björn.

Och så här fortsätter det sedan genom hela låten och fler och fler detaljer avslöjas och snart förvandlas framträdandet till en helt underbar sketch som får publiken att fullständigt bryta ut i skratt.

Här kommer en helt underbar fantastisk show från två av våra största artister!

 

Hjälp till att DELA VIDARE så att även gamla och unga får njuta av Bosses och Björns underbara sketch – sån här humor görs inte längre!